Hírek


Advent idején több a lakástűz
2019. november 29. 13:28

Vasárnap gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún. Ezzel a gesztussal kezdetét veszi az ünnepi készülődés, a várakozás időszaka. Egy kis odafigyeléssel elkerülhetjük, hogy a tűzoltókra várakozás időszaka legyen.

Munkagéppel ütközött egy személygépkocsi Újfehértónál
2019. november 26. 08:06

Traktor ekéjének ütközött egy személygépkocsi a 4-es számú főúton Újfehértónál hétfő délután. A balesethez az újfehértói önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelést követően megszüntették a közúti akadályt. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

A negyvenhetedik hétvégén történt
2019. november 25. 14:07

Szombaton lesodródott az útról, árokba csapódott és az oldalára borult egy személygépkocsi Nyíregyházán.

Konferencia és eszközök átadása
2019. november 22. 13:34

Péntek délelőtt tartotta meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a megyében működő önkéntes tűzoltó egyesületek konferenciáját, majd ezt követően a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szertárában ünnepélyes keretek között átvették a pályázaton elnyert eszközeiket az önkéntes tűzoltó egyesületek, az önkormányzati tűzoltóparancsnokságok, valamint az önkéntes mentőszervezetek.

Lángolt a motortér
2019. november 22. 10:13

Személygépkocsi motorterében csaptak fel a lángok Ibrányban, a Lehel utcában csütörtökön. A tűzesethez az ibrányi önkormányzati tűzoltók vonultak, a tüzet gyorssugárral oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Közúti balesetnél avatkoztak be
2019. november 22. 10:13

Két személygépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a Debreceni út és 4-es számú főút kereszteződésében csütörtökön. Mindkét jármű akadályozta a forgalmat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat és megszüntették a közúti akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Egyeztetés a téli felkészülés érdekében
2019. november 21. 14:09

Csütörtök délelőtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egyeztetést tartott a téli rendkívüli időjárás körülményeire történő felkészülés érdekében, amelyen valamennyi, az események kezelésében feladattal érintett szervezet részt vett.

Főigazgató-helyettesi szemle a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon
2019. november 21. 14:07

Erdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese szemlét tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon szerdán.